Wie zijn wij

Specialisten in Servicenummers en VoIP

Beleasy is een bedrijf met een menselijk gezicht. Letterlijk, want al kun je bij ons servicenummers online bestellen en ook alles rond VoIP via de site regelen, ons team staat altijd klaar om je te helpen. Heb je aanvullend advies nodig? Vragen? Tips over hoe onze service nóg beter kan? Wil je eens met een specialist overleggen over de inzet van een servicenummer als verdienmodel? Of heb je een technische of commerciële vraag? Op deze pagina vind je de contactgegevens van onze mensen. Het beste kun je het eerste contact leggen met iemand van Customer Care, die je dan graag doorverbindt. Maar voor heel concrete kwesties kun je ook rechtstreeks bellen of mailen met een van onze specialisten.

Een selectie van onze medewerkers

 • Bob

  General Manager

  In de afgelopen 18 jaar heb ik diverse functies gehad in de telecom. Sinds 2003 ben ik verbonden aan Massxess, het technische brein achter alle diensten van het merk Beleasy, dat online innovatieve telefoniediensten aanbiedt aan iedere ondernemer in Nederland. Voor mij als directeur draait alles om tevreden klanten. Jouw feedback is daarbij van doorslaggevend belang. Dus bel gerust of stuur mij een mailtje.

  E-mail 088 - 54 54 582
 • Christiaan

  Productmanager

  Als productmanager zorg ik al sinds 2007 dat ons vooruitstrevende VOIP platform blijft behoren tot de top in betrouwbaarheid, innovatie en gebruiksvriendelijkheid. Ik ben verantwoordelijk voor het continu ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in ons platform. Daarbij laten wij ons natuurlijk leiden door de behoeften in de markt. Dus als jij ooit ideeën hebt over hoe het nóg beter kan, dan weet je me te vinden.

  E-mail 088 - 54 54 584
 • Denise

  Algemeen Directeur

  Als oprichtster van Massxess ben ik trots op wat wij als team met Beleasy voor jou kunnen betekenen als het gaat om laagdrempelige bereikbaarheid met servicenummers en technische ondersteuning op het gebied van Servicenummers en VoIP Telefonie! Onze missie: jouw bereikbaarheid Easy maken.

  E-mail 088 - 54 54 581
 • Edwin

  Customer Support medewerker

  Als vaste medewerker van de afdeling customer support sta ik klaar om je vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Maar bel mij vooral ook met ingewikkelde vragen, bijvoorbeeld over maatwerktoepassingen, want van unieke probleemstellingen gaat mijn hart sneller kloppen! Als ik zelf de oplossing niet bij de hand heb, weet ik in ieder geval wie je wél kan helpen. Wij gaan graag voor je aan de slag!

  E-mail 088 - 54 54 513
 • Milouska

  Milouska

  Manager Finance

  Hi ik ben financieel manager bij Beleasy en samen met mijn team verantwoordelijk voor de financiële dienstverlening binnen Beleasy. Na ruim 10 jaar ervaring te hebben opgedaan in de accountancy ben ik overgestapt naar het midden-klein bedrijf, waar ik nauw betrokken ben bij onze end-to-end dienstverlening. Zo hebben wij diverse processen gestroomlijnd zodat je één factuur ontvangt voor al onze diensten. Het is mijn taak om er persoonlijk voor zorg te dragen dat het financieel proces transparant verloopt maar met name Easy blijft voor jou. Heb je vragen, opmerkingen of tips? Neem gerust contact op.

  E-mail 088 - 54 54 542
 • Niels

  Customer Support medewerker

  Ik ben sinds 2012 bij Beleasy werkzaam als Customer Care Consultant. Ik weet hoe belangrijk het voor jou is om telefonisch bereikbaar te zijn, zodat je klanten eenvoudig contact kunnen krijgen. Hoe is dit bij jouw bedrijf geregeld? Kan het misschien beter? Ik zie het als een uitdaging om voor elk van onze klanten precies de juiste oplossing te bedenken voor optimale bereikbaarheid. Bel me!

  E-mail 088 - 54 54 514
 • Patrick

  Manager Technische afdeling

  Sinds 4 jaar ben ik Manager Techniek bij Beleasy. Mijn afdeling is verantwoordelijk voor de juiste werking van het platform, en de ontwikkeling van uitbreidingen en innovaties. Wij werken aan superieure stabiliteit, gebruiksgemak, en coole features. Zoals Bob hierboven zegt, is klanttevredenheid onze grootste drijfveer. Dus als jij ideeën hebt over manieren waarop wij het nóg beter kunnen doen, bel of mail me dan.

  E-mail 088 - 54 54 552
 • Team Beleasy

  Beleasy

  Met een team van 20 medewerkers werken we iedere dag met passie aan de diensten en producten die voor jouw bereikbaarheid zorgen. We garanderen een zeer stabiel platform met maximale service. Mocht er onverhoopt wel eens wat mis gaan dan willen we het altijd oplossen. Bij Team Beleasy werken alleen mensen met deze gedrevenheid, we maken graag kennis met je voor een kijkje achter onze schermen.

  E-mail 088 - 54 54 504
 • Onze pakketten! Topdeal!

  Service nummer pakket

  Een servicenummerpakket vanaf €25 per maand

  €25,00
 • Ons pakket! Beste prijs voor VoIP!

  VoIP pakket

  Prijs per pakket per maand

  €6,95
 • 1

 • 2

Contact