Overstappen van telecom provider?RSS

Overstappen van telecom provider?

Aan het oriënteren voor een nieuwe zakelijke telefonie oplossing? Wanneer je wilt overstappen met zakelijke telefonie helpen we je met onze overstapservice. We kunnen de bestaande telefoonnummers overnemen en zorgen ervoor dat je tijdens de overstap bereikbaar blijft.
De reden van overstappen kan uiteenlopen van lagere maandelijkse kosten, een behoefte naar meer functionaliteiten of de kwaliteit van de dienstverlening. Bij Beleasy vragen we meestal even naar de aanleiding van het overstappen. Het totale plaatje is belangrijk voor de verwachting en ervaring van de dienst. Vraag Beleasy om vrijblijvend advies.

Voordat je de definitieve keuze maakt voor een nieuwe telefonieprovider is het verstandig om de eisen en wensen te inventariseren. Denk hierbij aan: - Welke nummers wil je behouden? - Hoeveel medewerkers gaan gebruikmaken van de telefoniedienst? - Hoe wil je bereikbaar zijn? - Zijn de telefoontoestellen geschikt of dienen deze vervangen te worden? - Welke functionaliteiten wil je gaan gebruiken? Denk aan openingstijden, voicemail, geluidsfragmenten en doorschakelingen. - Wil je mobiel ook bereikbaar zijn via de telefooncentrale? Zo ja, door middel van een ‘doorschakeling‘ of via een mobiele app?

Weet wanneer je mag overstappen

De uitkomsten van onderstaande vragen zijn van toepassing wanneer je denkt aan een overstap, advies is om dit na te gaan. - Controleer of er sprake is van een (langlopend) contract. - Tot welke datum loopt het huidige contract? - Welke mogelijkheden biedt de huidige leverancier tot het afkopen van het contract? - Is het mogelijk om de huidige telefoonnummers door te schakelen naar de nieuwe provider? - Wat is de opzegtermijn? - Als de telefoonnummers worden verhuisd naar de nieuwe provider, wordt het abonnement dan automatisch stopgezet?

De belangrijkste voordelen: Inzicht in uw kosten. Gratis onbeperkt onderling bellen. Eenvoudig zelf te beheren. Altijd en overal de bereikbaarheid van uw collega’s checken. De Beleasy service

Contact