Bestel nu een bedrijfsnummer en profiteer!

Bedrijfsnummerpakketten
  • Bij ons geen aansluitkosten!
  • In 24 uur live!
  • Gegarandeerd bereikbaar!

Direct beschikbare 085 nummers

Toon meer 085 nummers

Bij ons geen aansluit- kosten! Bedrijfsnummerpakketten

Meer over bedrijfsnummers

Een bedrijfsnummer, een vereiste voor bedrijven die landelijk actief zijn

Wat is een bedrijfsnummer? Bedrijfsnummers (088-nummers en 085-nummers) zijn telefoonnummers, specifiek gereserveerd voor bedrijven. Het nummer geeft dus duidelijk aan dat je een bedrijf bent, geen particulier. Een bedrijfsnummer is locatie-onafhankelijk, het laat niet zien in welke stad je gevestigd bent en heeft hierdoor een landelijke uitstraling. Daarom is het bedrijfsnummer ideaal voor bedrijven met meerdere vestigingen en een centrale klantenservice. Een lokaal telefoonnummer zal in dit geval verwarrend werken. Een bedrijfsnummer is uitstekend te combineren met een VoIP abonnement.

Een bedrijfsnummer is een zeer laagdrempelig betaalnummer

Het tarief van een bedrijfsnummer is gelijk aan het lokale beltarief. Voor mobiele gesprekken kunnen er aanvullende kosten in rekening worden gebracht. Door het geringe bedrag dat de beller betaalt, heb je geen last van misbruik door grappenmakers zoals bij een gratis telefoonnummer. Tegelijkertijd is het een zeer laagdrempelig nummer dat geïnteresseerden zonder aarzeling bellen.In tegenstelling tot servicenummers zijn bedrijfsnummers ook vanuit het buitenland te bellen.

Beleasy registreert uw bedrijfsnummer per blok of los

085 Bedrijfsnummers worden normaal gesproken verkocht per nummerblok van 1000 stuks of meer. Bij Beleasy kun je echter 085 bedrijfsnummers ook los aanvragen. Speciaal voor kleine bedrijven hebben wij al een aantal eenvoudig te onthouden telefoonnummers gereserveerd. Deze mooie, direct beschikbare 085 bedrijfsnummers zijn per stuk te registreren en zijn binnen 24 uur actief. De 088 bedrijfsnummers zijn bij Beleasy aan te vragen per nummerblok van 100 stuks. Deze nummers zijn binnen 15 werkdage actief.

Voor het aanvragen van een bedrijfsnummer geldt: op = op

Een bedrijfsnummer is - zoals ieder telefoonnummer - slechts eenmalig aan te vragen. Zie je een mooi nummer tussen onze direct beschikbare nummers? Wacht dan niet te lang en registreer het nummer voor het te laat is! Het aanvragen van een bedrijfsnummer doe je eenvoudig via de bovenstaande nummer tool. Ook met de aanvraag van een heel nummerblok kunnen wij je helpen. Neem hiervoor contact met ons op.

Waarom een bedrijfsnummer aanvragen?

  1. Een bedrijfsnummer is een locatie-onafhankelijk telefoonnummer. Ideaal als centraal telefoonnummer voor bedrijven met meerdere vestigingen.
  2. Door het lokale beltarief is dit een zeer laagdrempelig nummer.
  3. Bedrijfsnummers zijn ook te bellen vanuit het buitenland.
  4. Je kunt bij Beleasy 085 bedrijfsnummers per stuk aanvragen. 088 Bedrijfsnummers zijn aan te vragen per nummerblok van 100.
  5. Alle telefoonnummers worden geleverd inclusief een groot aantal call center- en telefooncentralefuncties.
Bedrijfsnummerpakketten

Je wordt nu naar de Beleasy.nl winkel geleid

Contact